Maksut

Judoliitto on ottanut käyttöön uuden Suomisport-rekisterin. Judoliitto edellyttää, että jokainen seurassamme harjoitteleva on myös Judoliiton jäsen ja vain Judoliiton ja Jukara ry:n jäsenyydellä voit osallistua harjoituksiin, vyökokeisiin, kilpailuihin, leireille ja koulutuksiin. Jäsenyys sisältää entiseen tapaan judon tapaturmavakuutuksen.

Syksystä 2020 alkaen harjoitusmaksut sisältävät Suomen Judoliiton osuuden 83€/vuosi (muksut 45€/vuosi) ja Jukara ry:n jäsenmaksun 30€/vuosi. Maksu on jaettu tasan syys- ja kevätkauteen. Erillisiä seuran jäsenmaksuja ei enää peritä. Ainaisjäsenille seuran jäsenmaksuosuus palautetaan.

Harjoitus- ja jäsenmaksujen laskutus tapahtuu Suomisport-rekisterin kautta. Se tarkoittaa, että jokaisen jäsenen pitää itse rekisteröityä Suomisport-rekisteriin. Maksu tapahtuu rekisteröinnin yhteydessä joko pankkisiirtomaksuna, laskulla (myös erissä) tai luottokortilla. Liikuntasetelit eivät toistaiseksi käy. Alaikäisen rekisteröinnin hoitaa huoltaja tunnustensa kautta.

Judojaoksesta käyttöoikeudet rekisteriin ovat seuraavilla: Tuomas Pulkka, Janne Tähtikunnas ja Markku Ilvonen. Rekisteristä tulostetaan alaikäisten harjoitusryhmien ohjaajille yhteystietolista, jossa on lapsen nimi ja huoltajan puhelinnumero, jotta ohjaaja voi hätätapauksessa soittaa alaikäisen huoltajalle.

Maksuohje

Aloita sivulta suomisport.fi, luo yhteystietosi ja/tai huollettavan tiedot. Tavalliseen tapaan rekisteröinti varmistetaan sähköpostin/puhelimen kautta parina vaiheena. (На русском контакт: Rozhkoves@gmail.com)

Judoliiton ohje rekisteröitymiseen Suomisportiin: 

https://www.judoliitto.fi/site/assets/files/7553/pikaohje_suomisport_rekisteroityminen_ja_profiilin_luominen.pdf

Kun olet luonut profiilin, aloita maksaminen ylälaidasta kohdasta ”Liity jäseneksi seuraan” (ÄLÄ osta lisenssiä, ellet halua suurempaa vakuutusturva, katso vakuutusseloste sivulta Judoliitto.fi)

Valitse kenelle ostat jäsenyyden, jokainen maksetaan erillisillä vaiheilla.

Valitse seuraavassa vaiheessa Vantaan Jukara seurojen listalta.

Valitse oikea maksuryhmä (jotka valitettavasti eivät ole järjestyksestä ohjelman puutteiden vuoksi) erikseen jokaiselle perheenjäsenelle tai yhdelle harjoittelijalle. Jos et ole varma, KYSY yhteyshenkilöiltä, jotta ei tarvitse maksaa lisää tai seuran palautella rahoja.

Maksuryhmät ovat:

Yksilömaksut

1.  Juniori tai Aikuinen syksy 140€ ja kevät 140

2. Muksujudoka syksy 110€ ja kevät 110

Perhemaksut

PERHEMAKSUT koostuvat ns. perusmaksusta, jonka suorittaa perheen 1. jäsen. Perheen seuraavat jäsenet suorittavat 2., 3. ja 4. jäsenen (perheen jäsenmäärän mukaan) pienemmän ns. lisämaksun.

3. Perhemaksu, perheen 1. jäsen syksy 180€ ja kevät 180€

4. Perhemaksu, perheen 2., 3. tai 4. jäsen 120€/syksy ja kevät yhteensä (huom ei puolivuotismahdollisuutta)

Perhemaksuista tulee siis kahdella jäsenellä 480€/kausi, kolmella 600€/kausi, neljällä 720€/kausi, jne.

MUKSUJUDOKAA EI VOI LIITTÄÄ PERHEMAKSUUN

Jäsenlajiin ja rekisterin käyttöön liittyvät kysymykset

jarno.mj.virtanen at gmail.com tai judo.jukara(at)gmail.com.

Jos tarvitset laskun (esim. kaupungille maksua varten), valitse Maksuturva lasku, siihen lisätään 5€.

Kun haluttu maksuvaihtoehto on valittu, siirry maksamaan rekisterin ilmoittama summa. Saman perheen eri jäsenyyksiä ei voi kerätä ”ostoskoriin”.

Kun maksu on suoritettu ok, rekisteri ilmoittaa siitä ja Jukaran Judoon hyväksytyt jäsenet näkyvät kunkin jäsenen tietojen kohdalla.Saat maksusta kuitin, kun menet kys. henkilön jäsentiedon kohdalle, laatikon ylänurkkaan ilmestyy ”Maksukuitti”

Graduointimaksut

HUOM: Seuran harjoitusmaksu pitää olla maksettuna, että voi osallistua vyökokeisiin.

Vyöarvo Maksu Huom.
5. kyu (keltainen vyö) 45 € Sis. judopassin ja keltaisen vyön
4. kyu (oranssi) 40 € Sis. oranssin vyön
3. kyu (vihreä) 40 € Sis. vihreän vyön
2. kyu (sininen) 40 € Sis. sinisen vyön
1. kyu (ruskea) 50 € Maksetaan seuralle ennen lomakkeen antamista, vyö ei sisälly hintaan. Hinta seuran ulkopuolisille 70 €.
1. dan (musta)
Dan hakemus Judoliton vyökoekomissiolle (samoin dan-korotukset)Judojaoston tilinumero on Nordea FI6314163000131151

Jaa sivu::