Maksut

Judoliiton lisenssi

 

(Päivitetty 23.8.2022). 

Kaikilla judokoilla on oltava voimassa oleva Suomen Judoliiton lisenssi, jotta saa harjoitella Judoliiton jäsenseurassa. Lisenssillä katetaan liiton toiminnan kuluja ja se sisältää ryhmätapaturmavakuutuksen, jota ei voi korvata muulla vakuutuksella.

Suomen Judoliiton lisenssin hankinta aloitetaan rekisteröitymällä osoitteessa www.suomisport.fi, jossa on ohjeet suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Rekisteröitymisen jälkeen klikataan ”Haluatko ostaa lisenssin tai vakuutuksen” => Mitä olet ostamassa? ”Lisenssin/pelipassin tai vakuutuksellisen lisenssin/pelipassin” => Lisenssiä/pelipassia siis! ”Itselleni:Matti Mallikakkappale” tai ”Lapselleni”. Mikäli ostat lisenssin lapsellesi, jolla ei ole rekisteröintiä avautuu kohta ”Lisää uusi huollettava”. Mikäli lapsi on rekisteröity avautuu Hyvä! Mikä laji saisi olla? Kirjoitatte Judo, seuraavaksi teille tarjotaan harrastajalle mahdollisia lisenssejä. Valitsette, joko koko kauden tai puolenvuoden lisenssin, joka siis sisältää vakuutuksen, vaikka näytöllä näkyisikin vielä muunlaista informaatiota. Tämän jälkeen ”Missä seurassa kilpailet tai harrastat?” Vantaan Jukara. Sitten vain maksamaan verkkopankkiin. Lisenssin hintahan on siis alle 7-vuotiailta 45 €/vuosi, alle-18 vuotiailta 85 €/vuosi ja 18-vuotiailta tai vanhemmilta 110 €/vuosi. Yrityksistä ja yleisön pyynnöstä huolimatta maksaminen ei onnistu liikuntaseteleillä.

 

Judojaoksesta käyttöoikeudet rekisteriin ovat seuraavilla: Tuomas Pulkka, Janne Tähtikunnas ja Markku Ilvonen. Rekisteristä tulostetaan alaikäisten harjoitusryhmien ohjaajille yhteystietolista, jossa on lapsen nimi ja huoltajan puhelinnumero, jotta ohjaaja voi hätätapauksessa soittaa alaikäisen huoltajalle.

Jukaran harjoittelumaksu

Judojaoksen harjoittelumaksu maksetaan Suomisportissa Muksujudokat, juniorit, aikuiset ja perhejudokoiden 1. jäsen: https://www.suomisport.fi/events/51da8887-31df-4f4d-b4b4-cc882c39e70b

Perhejudon 2-5. jäsen: https://www.suomisport.fi/events/090f9462-7ec5-420b-8bad-df3313d90c2f

Jos olet jo maksanut tilille niin ei huolta. Osaamme poimia sieltä erilleen ne muutamat, eikä tule karhukirjettä perään. Harjoittelumaksu on muksujudo 85 € syyskausi ja 85 € kevätkausi. Juniorit ja aikuiset 100 € syyskausi ja 100 € kevätkausi. Perhemaksu, johon ei voi liittää muksujudoa on perheen 1. jäsenestä 140 € syyskausi ja 140 € kevätkausi sekä kustakin seuraavasta perheenjäsenestä 40 € koko kaudesta. Vantaan Jukaran jäsenmaksu sisältyy maksuihin.

Graduointimaksut

HUOM: Seuran harjoitusmaksu pitää olla maksettuna, että voi osallistua vyökokeisiin.

Vyöarvo Maksu Huom.
5. kyu (keltainen vyö) 45 € Sis. judopassin ja keltaisen vyön
4. kyu (oranssi) 40 € Sis. oranssin vyön
3. kyu (vihreä) 40 € Sis. vihreän vyön
2. kyu (sininen) 40 € Sis. sinisen vyön
1. kyu (ruskea) 50 € Maksetaan seuralle ennen lomakkeen antamista, vyö ei sisälly hintaan. Hinta seuran ulkopuolisille 70 €.
1. dan (musta)   Dan hakemus Judoliton vyökoekomissiolle (samoin dan-korotukset)
     

Judojaoksen tilinumero on Nordea FI63 1416 3000 1311 51

Jaa sivu::