MITEN MUKAAN

Voit aloittaa aikidon harjoittelun koska tahansa tulemalla aikidokoulun harjoituksiin. Emme järjestä erillisiä peruskursseja vaan toiminta on jatkuvaa, ja opetusta annetaan kunkin oppilaan taitojen mukaisesti. Aikasempaa kokemusta kamppailulajeista et tarvitse eikä huono kuntokaan ole este aloittamiselle – se kyllä paranee harjoittelun myötä.

Aikidokoulun alaikäraja on 7 vuotta. Harjoitusten pituus voi olla haaste nuorimmille, mutta kannattaa tulla rohkeasti kokeilemaan kerran tai pari, vaikka koko perheen voimin!

Aikidoa aikaisemmin harrastaneet ovat tervetulleita kaikkiin harjoituksiimme, joko vierailemaan tai treenaamaan pysyvästi. Emme peri maksua satunnaisilta vierailijoilta.

Aikidokoulun harjoitukset

keskiviikkoisin klo 18.30 – 20:00
lauantaisin klo 11.00 – 12.30

Lasten ja aikuisten aikidokoulu järjestetään samaan aikaan, mutta jaamme osallistujia eri ikä/taitoryhmiin tarpeen mukaan.

Harjoitukset pidetään Rajatorpan kalliosuojassa, Rajatorpantie 25. Kalliosuojan ovi on lukossa, avauskoodin saat vetäjiltä. Ole siis yhteydessä ennen ensimmäisiä harjoituksia tai tule paikalle hyvissä ajoin.

Ilmoittautuminen ja maksut

Voit kokeilla aikidoa pari ensimmäistä kertaa ilman että sitoudut mihinkään. Kun olet todennut, että tämä voisi olla sinun lajisi, ilmoittaudu jäseneksi.

Lisätietoa ilmoittautumisesta ja maksuista

Mitä mukaan

  • Verkkarit ja T-paita. Turvallisuussyistä asussa ei saa olla metalliosia. Housuissa on syytä olla pitkät lahkeet koska osassa harjoitteista ollaan polvillaan.
    Jos sinulla on jo varsinainen aikidopuku tai valkoinen judo/karatepuku voit toki käyttää myös sitä.
  • Sandaalit tms. – tatamilla ollaan paljain jaloin, näitä tarvitaan tatamin ulkopuolella liikuttaessa.
  • Pyyhe
  • Juomapullo

Ennen harjoituksen alkua pestään jalat jotta tatami pysyisi siistinä. Turvallisuuden vuoksi ota pois kaikki näkyvät korut (sormukset, riipukset, korvakorut, kello jne.)

Lisää tietoa aikidosta löydät esimerkiksi lajiesittelystä tai aikidoliiton sivuilta.

Jaa sivu::