MAKSUT

Aikidon harjoittelu Jukarassa edellyttää seuran jäsenmaksun ja aikidon harjoittelumaksun maksamista sekä voimassaolevaan Suomen aikidoliiton lajilisenssiä.

Hinnat vuodelle 2024:

  • Koko vuosi: 150 € (pehealennus 75 €) + jäsenmaksu 30 € (osta tästä)
  • 6 kk kevät/syyskausi 85 € (perhealennus 42,50 €) + jäsenmaksu 30 € ensimmäisen maksun yhteydessä (osta tästä)
  • 1 kk 20 € + jäsenmaksu 30 € ensimmäisen maksun yhteydessä

Mikäli samasta perheestä osallistuu useita harjoittelijoita, maksaa heitä yksi täyden hinnan ja loput alennetun.

Aikidoliiton lisenssi on pakollinen kaikille harjoittelijoille. Lisenssin voi hankkia tapaturmavakuutuksella tai ilman. Jos oma vakuutus kattaa budolajit, voi maksaa pelkän lisenssiosuuden.

Aikidolisensin hinnat 2024:

  • A-lisenssi (yli 18 vuotta) 105 € vakuutuksella tai 35 € ilman vakuutusta
  • B-lisenssi (alle 18 vuotta) 40 € vakuutuksella tai 21 € ilman vakuutusta
  • Yli 18-vuotiaille aloittelijoille on tarjolla ilmainen kokeilulisenssi ensimmäisille 3 harjoituskuukaudelle. Kokeilulisenssi sisältää vakuutuksen joka kattaa aikidokoulun harjoitukset. Varsinainen A- tai B-lisenssi tarvitaan viimeistään ensimmäiseen vyökokeeseen osllistuttaessa.

Lisätietoja lisenssistä Aikidoliiton sivuilta

Vierailijat ovat tervetulleita kaikkiin harjoituksiin emmekä peri satunnaisilta vierailijoilta maksua.

Ilmoittautuminen ja maksaminen

Ilmoittautumisen ja maksut hoidat kätevimmin Suomisport-palvelussa joko selaimella tai kännykkäsovelluksella. Suomisport tukee yleisimpiä maksutapoja (verkkopankki, luottokortti, MobilePay, lasku) – katso alta ohjeet mikäli haluat käytttää työnantajasi tarjoamaa liikuntaetua.

Myös aikidolisenssi hankitaan Suomisportista.

Liikuntasetelit

Voit maksaa Jukaran jäsen- ja harjoitusmaksut myös Edenredin, ePassin, Smartumin ja EazyBreakin kautta. Nämä eivät toimi maksuvälineinä Suomisportissa joten toimi näin:
  1. Varmista että sinulla on käyttäjätunnus Suomisportissa
  2. Maksa jäsen- ja harjoitusmaksu käyttämässäsi palvelussa Vantaan Jukara ry:lle
  3. Lähetä sähköpostia seuran puheenjohtajalle (markku.judo@gmail.com) ja aikidojaoksen puheenjohtajalle (harri@kaimio.fi). Maintse sähköpostissa maksettu summa, käytetty palvelu ja maksupäivämäärä – näin osaamme kohdistaa tilityksen oikein. Päivitämme tietosi Suomisportissa käsiteltyämme maksun.

Vyökoemaksut

Vyökoemaksu on 1. kyuhun asti 15 € per vyöarvo. Junioreilta ei peritä vyökoemaksua. Ensimmäisessä vyökokeessa sekä juniorit että aikuiset lunastavat aikidopassin, jonka hinta on 10 €. Maksu suoritetaan kokeeseen ilmoittautumisen yhteydessä. 

Dan-arvojen vyökokeet järjestää aikidoliitto.

Jaa sivu::