MAKSUT

Aikidon harjoittelu Jukarassa edellyttää seuran jäsenmaksun sekä jaoksen harjoittelumaksun maksamista.

Aikidoliiton lisenssi on pakollinen kaikille harjoittelijoille. Lisenssin voi hankkia tapaturmavakuutuksella tai ilman. Jos oma vakuutus kattaa budolajit, voi maksaa pelkän lisenssiosuuden. Yli 18-vuotiaille aloittelijoille on lisäksi tarjolla peruskurssilisenssi. Lisätietoja Aikidoliiton sivuilta.

Vierailijat ovat tervetulleita kaikkiin harjoituksiin emmekä peri satunnaisilta vierailijoilta maksua.

Jäsenmaksu

Jukaran jäsenmaksu on 30€. Maksu maksetaan kalenterivuosittain ja rahat menevät emoseuran kassaan.

Kausiharjoittelumaksu

Kausiharjoittelumaksu  on vuonna 2023 joko

 • 150 € koko kalenterivuodelta yhdessä erässä maksettuna
 • 85€ puolen vuoden kaudelta (kevät tai syksy) tai
 • 20 €/kk

Maksu oikeuttaa käymään kaikissa seuran aikidoharjoituksissa.

Perhealennus

Samassa taloudessa asuvat aikidoharrastajat saavat 50% alennuksen kausiharjoittelumaksusta siten, että yksi maksaa maksun kokonaisuudessaan ja muut saavat alennuksen.

Ilmoittautuminen ja maksaminen

Jäsenrekisterimme on Olympiakomitean ylläpitämässä Suomisport-palvelussa, ja toivomme, että hoidat ilmoittautumisen ja maksut sen kautta. Samaa järjestelmää käyttävät monet muutkin urheiluseurat. Kerran palveluun rekisteröidyttyäsi voit hallita niin omia kuin lastesi tietoja näissä kaikissa yhdellä käyttäjätunnuksella.

Huomaa, että Suomisoprtissa Jukaran jäsenyyden hakeminen, aikidoon ilmoittautuminen ja lisenssin hankinta löytyvät kaikki eri paikoista. Tee siis kaikki nämä kolme kohtaa:

 1. Hae Jukaran jäseneksi tästä linkistä. Suomisport pyytää sinua kirjautumaan puhelinnumeroa tai sähköpostiosoitetta käyttäen. Jos sinulla ei ole ennestään Suomisportin käyttäjätunnusta auttaa järjestelmä sinua luomaan sen samalla.
  Kirjauduttuasi Suomisportiin valitse haetko jäsenyyttä itsellesi vai lapsellesi.
  Tämän jälkeen Suomisport ilmoittaa etä jäsenhakemuksesi on vastaanotettu – älä pelästy muuten tyhjää sivua, homma on kyllä hoidossa.
 2. Ilmoittaudu aikidoharjoituksiin tästä linkistä. Kerro samalla haluatko maksaa harjoittelumaksun koko kalenterivuodeksi tammikuussa vai kahdessa erässä. Mainitse lisätiedoissa mikäli perheestäsi osallistuu useampi aikidoharrastaja (olet silloin oikeutettu perhealennukseen) tai esim. haluat maksaa liikuntaseteleillä. Voit toki muuttaa näitä valintoja myöhemmin.
 3. Mikäli sinulla ei vielä ole aikidolisenssiä hanki se tästä.

Ilmoittauduttuasi lähetämme sinulle laskun, joka tulee näkyviin Suomisportiin. Palvelu tukee tavallisimpia maksutapoja (pankkien verkkomaksut, MobilePay, maksukortit, osamaksu laskulla, …).

Suosittelemme Suomisport-kännykkäsovelluksen asentamista, sen avulla hoidat jatkossa niin Jukaran ryhmiin ilmoittautumiset kuin jäsen- ja lisenssimaksutkin helposti. Sovellus on saatavilla niin Androidille kuin iPhonellekin.

Liikuntasetelit

Voit maksaa kaikki maksut myös Edenredin, ePassin, Smartumin ja EazyBreakin kautta. Nämä eivät toimi maksuvälineinä Suomisportissa joten toimi näin:

 1. Varmista että olet ilmoittautunut Suomisportissa yllä kuvatulla tavalla
 2. Maksa jäsen- ja harjoitusmaksu käyttämässäsi palvelussa Vantaan Jukara ry:lle
 3. Lähetä sähköpostia seuran puheenjohtajalle (markku.judo@gmail.com) ja aikidojaoksen puheenjohtajalle (harri@kaimio.fi). Maintse sähköpostissa maksettu summa, käytetty palvelu ja maksupäivämäärä – näin osaamme kohdistaa tilityksen oikein.

Vyökoemaksut

Vyökoemaksu on 1. kyuhun asti 15 € per vyöarvo. Junioreilta ei peritä vyökoemaksua. Ensimmäisessä vyökokeessa sekä juniorit että aikuiset lunastavat aikidopassin, jonka hinta on 10 €. 

Maksu suoritetaan kokeen vastaanottajalle. 

Dan-arvojen vyökokeet järjestää aikidoliitto. 

Jaa sivu::