MAKSUT

Aikidon harjoittelu Jukarassa edellyttää seuran jäsenmaksun sekä jaoksen harjoittelumaksun maksamista. Kesäkauden (kesä-elokuu) harjoituksista emme peri harjoittelumaksua. Jaoksen harjoittelumaksun voi maksaa keväällä jo koko vuoden osalta.

Aikidoliiton lisenssi on pakollinen kaikille harjoittelijoille. Lisenssin voi hankkia tapaturmavakuutuksella tai ilman. Jos oma vakuutus kattaa budolajit, voi maksaa pelkän lisenssiosuuden. Yli 18-vuotiaille aloittelijoille on lisäksi tarjolla peruskurssilisenssi. Lisätietoja Aikidoliiton sivuilta.  

Vierailijat ovat tervetulleita kaikkiin harjoituksiin emmekä peri satunnaisilta vierailijoilta maksua.

Jäsenmaksu

Jukaran jäsenmaksu on 30€. Maksu maksetaan kalenterivuodelle ja rahat menevät emoseuran kassaan. 10 vuoden jäsenyyden jälkeen voi anoa ainaisjäsenyyttä, jolloin jäsenmaksua ei enää tarvitse maksaa

Kausiharjoittelumaksu

Kausiharjoittelumaksu  on 75€ keväältä ja 75€ syksyltä tai 130 € keväällä koko vuodelta. Maksamalla kausiharjoittelumaksun harjoittelija saa oikeuden käydä kaikissa harjoituksissa, joihin hän haluaa osallistua.

Perhealennus

Samassa taloudessa asuvat aikidoharrastajat saavat 50 prosentin (50%) alennuksen kausiharjoittelumaksusta siten, että yksi maksaa maksun kokonaisuudessaan ja muut saavat alennuksen.

Vyökoemaksut

Vyökoemaksu on 1. kyuhun asti 15 € per vyöarvo. Junioreilta ei peritä vyökoemaksua. Ensimmäisessä vyökokeessa sekä juniorit että aikuiset lunastavat aikidopassin, jonka hinta on 10 €. 

Maksu suoritetaan kokeen vastaanottajalle. 

Dan-arvojen vyökokeet järjestää aikidoliitto. 

Jaa sivu::