Harjoitusajat

Kesän harjoitusajat ovat voimassa 1.7. – 12.8.2021

Kesälomien vuoksi harjoitusten vetäjät ja teemat voivat vaihtua. Pyrimme ilmoittamaan vetäjät noin viikoksi eteenpäin sivun oikeassa reunassa olevassa kalenterissa sekä sähköpostilistalla.

PäiväAikaPaikka
Tiistai18.30 – 20.00Iso tatami
Keskiviikko18.30 – 20.00Ramppitatami
Torstai18.30 – 20.00Iso tatami

Harjoitustyypit

bokken-harjoittelua

Aikidokoulussa harjoittelevat pääasiassa harrastuksen tällä kaudella aloittaneet sekä juniorit jotka eivät vielä ikänsä tai kokonsa vuoksi voi siirtyä yleisiin harjoituksiin. Harjoittelun voi aloittaa silloin kuin itselle sopii ja kaikki voivat edetä omassa tahdissaan. Harjoituksissa keskitytään aikidon perusvalmiuksien oppimiseen ja 6. ja 5. kyun tekniikoihin.

6. kyun suorittamisen jälkeen on mahdollista osallistua kaikkiin harjoituksiin. Erityisesti tiistain ja lauantain perustekniikkaharjoituket sopivat aikidokoulun jatkoksi. Juniorien siirtymisestä muihin harjoituksiin on hyvä sopia vetäjien kanssa. Lisää tietoa aikidokoulusta löytyy otsikolla Miten mukaan: aikidon aloittaminen.

Perustekniikkaharjoitukset keskittyvät katamaiseen suoritukseen eli niissä opetellaan tekemään aikidon tekniikat muodollisesti oikein. Ne sopivat hyvin aikidokoulun jatkoksi mutta myös kokeneemmille harjoittelijoille.

tantodori

Edistyneiden harjoituksissa keskitytään tekniikoiden sisältöön ja vaativampiin sovelluksiin. Oletuksena on että osallistujat hallitsevat perustekniikat tavallisimmista hyökkäysmuodoista ja pystyvät turvalliseen harjoitteluun vauhdikkaammissakin tilanteissa.

Jaa sivu::