Harjoitusajat

Päivä Aika Vetäjä Kohderyhmä
Tiistai 18.30 – 20.00 Elisa Perustekniikka
Keskiviikko 07:00 – 08:00 Jani Edistyneet
Keskiviikko 18.15 – 19.30 Juha L.,Iila, Tarja, Luukas Aikidokoulu
Torstai 18.30 – 20.00 Ismo Edistyneet
Perjantai 20.00 – 21.30 Vapaaharjoitus  
Lauantai 09.30 – 11.00 Juha S. Perustekniikka
Lauantai 11.00 – 12.30 Juha L, Iila, Arto, Harri Aikidokoulu
Sunnuntai 10.30 – 12.00 Risto Edistyneet

Kokeilemme syksyn aikana aikidon aamutreenejä keskiviikkoisin. Näitä on usein toivottu, ja lisäksi saamme näin hieman enemmän väljyyttä seuran harjoituksiin koronaepidemian aikana. Keräämme syyskuun aikana palautetta ja päätämme jatkosta sen jälkeen.

Harjoitustyypit

bokken-harjoittelua

Aikidokoulussa harjoittelevat pääasiassa harrastuksen tällä kaudella aloittaneet sekä juniorit jotka eivät vielä ikänsä tai kokonsa vuoksi voi siirtyä yleisiin harjoituksiin. Harjoittelun voi aloittaa silloin kuin itselle sopii ja kaikki voivat edetä omassa tahdissaan. Harjoituksissa keskitytään aikidon perusvalmiuksien oppimiseen ja 6. ja 5. kyun tekniikoihin.

6. kyun suorittamisen jälkeen on mahdollista osallistua kaikkiin harjoituksiin. Erityisesti tiistain ja lauantain perustekniikkaharjoituket sopivat aikidokoulun jatkoksi. Juniorien siirtymisestä muihin harjoituksiin on hyvä sopia vetäjien kanssa. Lisää tietoa aikidokoulusta löytyy otsikolla Miten mukaan: aikidon aloittaminen.

Perustekniikkaharjoitukset keskittyvät katamaiseen suoritukseen eli niissä opetellaan tekemään aikidon tekniikat muodollisesti oikein. Ne sopivat hyvin aikidokoulun jatkoksi mutta myös kokeneemmille harjoittelijoille.

tantodori

Edistyneiden harjoituksissa keskitytään tekniikoiden sisältöön ja vaativampiin sovelluksiin. Oletuksena on että osallistujat hallitsevat perustekniikat tavallisimmista hyökkäysmuodoista ja pystyvät turvalliseen harjoitteluun vauhdikkaammissakin tilanteissa.

Jaa sivu::