Karaten aloittaminen

Karate sopii kaikille! Karatea voivat harrastaa miehet, naiset, nuoret ja lapset 8 vuoden iästä alkaen. Yläikärajaa ei karatessa tunneta. Huono kunto tai vähäinen kokemus urheilusta ei myöskään ole este aloittaa karaten harrastaminen. Jukarassa harrastaja voi itse asettaa tavoitteet ja valita sopivan tavan harrastaa lajia. 

Karaten harjoittelu aloitetaan peruskurssilla, jossa opitaan perusasiat joiden jälkeen voidaan siirtyä harjoittelemaan yhdessä edistyneempien harjoittelijoiden kanssa. Aikuisten (aikuiskurssi) ja juniorien (juniorikurssi) peruskurssit alkavat kahdesti vuodessa, tammikuussa ja elokuussa. Peruskurssilla aikuisryhmässä harjoittelevat yleensä yli 13-vuotiaat ja junioriryhmässä 8–12-vuotiaat.  

Seuraava aikuisten peruskurssi alkaa lauantaina 27.08.2022. Lisätietoa aikuisten peruskurssista saat Ville Uusheimolta (ville.uusheimo@jukara.fi) Syksyllä 2022 emme valitettavasti järjestä junioreiden peruskurssia, seuraava junioreiden kurssi alkaa tammikuussa 2023.

Voit ilmoittautua ja varata paikkasi peruskurssille tästä.

Hinnat 

Peruskurssien (aikuiskurssi ja juniorikurssi) kaksi ensimmäistä harjoitusta ovat ilmaista koeaikaa.  

Aikuisten peruskurssi maksaa 150 € ja juniorien 140 €. Hinta sisältää Vantaan Jukara ry:n jäsenmaksun kyseiseltä vuodelta, ensimmäisen vyökokeen, karatepassin, kurssin ja sen jälkeisen harjoittelun kauden loppuun asti (syys- tai kevätkauden loppuun). Perhealennus on 20 €/harjoittelija. Jukara karatessa käy maksuvälineenä myös Smartumin liikuntaseteli ja kulttuuriseteli, sekä Smartum saldo.  

Harjoitusajat ja -paikat 

Juniorikurssi  

torstai: 18:30 – 20:00, Rajatorpan kalliosuoja (sisäänkäynti Rajatorpantieltä Sahatien kohdalta)

lauantai: 14.00 – 15.30, Rajatorpan kalliosuoja (sisäänkäynti Rajatorpantieltä Sahatien kohdalta)  

Aikuiskurssi  

torstai: 18:30 – 20:00, Rajatorpan kalliosuoja (sisäänkäynti Rajatorpantieltä Sahatien kohdalta)

lauantai: 14.00 – 15.30, Rajatorpan kalliosuoja (sisäänkäynti Rajatorpantieltä Sahatien kohda

Jaa sivu::