Karaten aloittaminen

Karate sopii kaikille! Karatea voivat harrastaa miehet, naiset, nuoret ja lapset 8 vuoden iästä alkaen. Yläikärajaa ei karatessa tunneta. Huono kunto tai vähäinen kokemus urheilusta ei myöskään ole este aloittaa karaten harrastaminen. Jukarassa harrastaja voi itse asettaa tavoitteet ja valita sopivan tavan harrastaa lajia.

Karaten harjoittelu aloitetaan peruskurssilla, jossa opitaan perusasiat joiden jälkeen voidaan siirtyä harjoittelemaan yhdessä edistyneempien harjoittelijoiden kanssa. Aikuisten (aikuiskurssi) ja juniorien (juniorikurssi) peruskurssit alkavat kahdesti vuodessa, tammikuussa ja elokuussa. Peruskurssilla aikuisryhmässä harjoittelevat yleensä yli 13-vuotiaat ja junioriryhmässä 8–12-vuotiaat.

Seuraavat karaten peruskurssit alkavat Rajatorpan kalliosuojassa la 05.02.2022 (päivää on koronan takia siirretty kahdella viikolla). Voit ilmoittautua ennakkoon ja näin varata paikkasi peruskurssille tästä.

Kevään 2022 juniorien peruskurssi on tällä hetkellä täynnä. Voit ilmoittautua jonoon, josta kutsumme sinut mukaan, mikäli tulee peruutuksia. Kevään 2022 aikuisten peruskurssille mahtuu vielä mukaan. Seuraavat karaten peruskurssimme alkavat elokuun lopulla 2022.

Hinnat

Peruskurssien (aikuiskurssi ja juniorikurssi) kaksi ensimmäistä harjoitusta ovat ilmaista koeaikaa.

Aikuisten peruskurssi maksaa 150 € ja juniorien 140 €. Hinta sisältää Vantaan Jukara ry:n jäsenmaksun kyseiseltä vuodelta, ensimmäisen vyökokeen, karatepassin, kurssin ja sen jälkeisen harjoittelun kauden loppuun asti (syys- tai kevätkauden loppuun). Perhealennus on 20 €/harjoittelija. Jukara karatessa käy maksuvälineenä myös Smartumin liikuntaseteli ja kulttuuriseteli, sekä Smartum saldo.

Harjoitusajat ja -paikat

Juniorikurssi

Juniorikurssin harjoitukset ovat kaksi kertaa viikossa:

torstaisin: 18:30 – 20:00 ja

lauantaisin: 14.00 – 15.30

Molemmat harjoitukset ovat Rajatorpan kalliosuojassa (sisäänkäynti Rajatorpantieltä Sahatien kohdalta).

Aikuiskurssi

Aikuiskurssin harjoitukset ovat kaksi kertaa viikossa:

torstaisin: 18:30 – 20:00 ja

lauantaisin: 14.00 – 15.30

Molemmat harjoitukset ovat Rajatorpan kalliosuojassa (sisäänkäynti Rajatorpantieltä Sahatien kohdalta).

Jaa sivu::