Karaten aloittaminen

Karate sopii kaikille! Karatea voivat harrastaa miehet, naiset, nuoret ja lapset 8 vuoden iästä alkaen. Yläikärajaa ei karatessa tunneta. Huono kunto tai vähäinen kokemus urheilusta ei myöskään ole este aloittaa karaten harrastaminen. Jukarassa harrastaja voi itse asettaa tavoitteet ja valita sopivan tavan harrastaa lajia.

Karaten harjoittelu aloitetaan peruskurssilla, jossa opitaan perusasiat joiden jälkeen voidaan siirtyä harjoittelemaan yhdessä edistyneempien harjoittelijoiden kanssa. Aikuisten (aikuiskurssi) ja juniorien (juniorikurssi) peruskurssit alkavat kahdesti vuodessa, tammikuussa ja elokuussa. Peruskurssilla aikuisryhmässä harjoittelevat yleensä yli 13-vuotiaat ja junioriryhmässä 8–12-vuotiaat.

Pidämme Karaten, Aikidon, ja Judon yhteisnäytöksen 7.1.2024 kello 18.00, jos kamppailulajit kiinnostavat sinua, täällä voit tutustua perusharjoitteluumme. 

Seuraavat lasten ja aikuisten Karaten peruskurssit alkavat Torstaina 18.1.2024. 

harjoitusajat löydät alempaa, ja harjoitusajat osiosta.

ILMOITTAUTUMISLINKKI ALKEISKURSSILLE: https://jukara.fi/karate/karate-ilmo/

Lisätietoa aikuisten peruskurssista saat Ville Uusheimolta (ville.uusheimo@jukara.fi) ja juniorikurssista sähköpostista juniorikurssi-karate@jukara.fi.

Tule paikalle ensimmäiseen harjoitukseen hyvissä ajoin. Kurssille otetaan harjoittelijoita enintään kahden viikon ajan ensimmäisen harjoituksen jälkeen mikäli tilaa on.

Hinnat

Peruskurssien (aikuiskurssi ja juniorikurssi) kaksi ensimmäistä viikkoa ovat ilmaista koeaikaa.

Aikuisten peruskurssi maksaa 170 € ja juniorien 160 €. Hinta sisältää Vantaan Jukara ry:n jäsenmaksun kyseiseltä vuodelta, ensimmäisen vyökokeen, karatepassin, kurssin ja sen jälkeisen harjoittelun kauden loppuun asti (syys- tai kevätkauden loppuun). Perhealennus on 20 €/harjoittelija. Jukara karatessa käy maksuvälineenä myös Smartumin liikuntaseteli ja kulttuuriseteli, sekä Smartum saldo.

Harjoitusajat ja -paikat

Juniorikurssi

torstai: 17.30 – 18.30, Rajatorpan kalliosuoja

sunnuntai: 16.30 – 17.30, Rajatorpan kalliosuoja

Aikuiskurssi

torstai: 18:30 – 20:00, Rajatorpan kalliosuoja

lauantai: 14.30 – 16.00, Rajatorpan kalliosuoja

Jaa sivu::