Ajankohtaista judossa

Koronainfoa 2

Tervehdys! Judon perusteet koulutukselle ja tuomariperuskurssille on löydetty uudet ajat syksylle 14.-15.8. ja 28.-30.8. Samalla lyötiin lukkoon kotisalikisat 30.8., jotta tuomarikurssilaiset pääsevät harjoittelemaan tuomarointia. Samoin Wekara-shiai ja Joukkue-Wekara pidetään poikkeuksellisesti syksyllä 5.-6.9. Kaikki tämä tietysti sillä varauksella, että maailma avautuu syksyyn mennessä. Harjoitusten aloittamiseen on

Lue lisää »

Koronainfoa 1

Kaikesta huolimatta pää pystyyn ja katse tulevaisuuteen. Ennustamatta näyttää sille, että treenitauosta tulee pitkä. Kaikki judotapahtumat on nyt peruttu kesäkuun alkuun saakka, Tanssisaaren leiri mukaan lukien. Viikko on kulunut perumisissa, uudelleenjärjestelyissä, skype-palavereissa ja muussa sen sellaisessa. Jukaran judo youtubessa on myös treenivinkkejä omaehtoiseen harjoitteluun, käykää

Lue lisää »

Harjoitukset peruttu koronaviruksen vuoksi

Suomen hallituksen suosituksen mukaisesti Jukaran johtukunta on päättänyt perua kaikki seuran harjoitukset ja muut tapahtumat toistaiseksi.  Seuraamme epidemian kehittymistä ja viranomaisten suosituksia. Ilmoitamme toiminnan jatkumisesta myöhemmin seuran WWW-sivuilla sekä jaosten muissa viestintäkanavissa. Tiedotamme heti kun pystymme aloittamaan harjoittelun uudelleen.

Lue lisää »

Nuorten SM-pronssi Jukaraan

U18 ja U21 SM-kisoissa Emma Krapu toi raikkailla otteilla SM-pronssia Jukaraan. Muilta osin menestys oli vaatimattomampaa. Joukkuekisassa ottelijat kyllä taistelivat viimeiseen saakka, mutta loukkaantumiset ja sairastumiset veivät iskukyvyn. Onnea Emma!

Lue lisää »

Vuoden juniori

Emma Krapu valittiin vuoden 2019 vuoden junioriksi. Paitsi aktiivisena kilpailijana, Emma on nähty myös osallisena Joukkue-Wekaran joukkueenjohtajana, Tanssisaaren judoleirin isosena, nuorempien apuohjaajana ja judonäytösten mallina. Onnea!

Lue lisää »
Jaa sivu::