JUDO   |   KARATE   |   AIKIDO
Etusivu arrow Sähköpostilistat
Sähköpostilistat

Yksi Jukaran tärkeimpiä tiedotuskanavia ovat sähköiset postituslistat. Listojen välityksellä saa helpoiten tiedon tärkeistä ajankohtaisista asioista (esim. peruttu harjoitus ym.).

Postituslistoille voi liittyä jokainen, joka omistaa toimivan sähköpostiosoitteen. Listojen perusidea on sangen yksinkertainen: Henkilö, jolla on muille asiaa lähettää tavallisen sähköpostiviestin listan sähköpostiosoitteeseen. Viesti ohjautuu automaattisesti jokaisen listan tilaajan sähköpostiin. Jos joku viestin lukeneista vastaa tähän, niin myös vastaus oletusarvoisesti menee kaikille listalle liittyneille (ellei vastaaja itse muuta vastausosoitetta). Listojen avulla on helppoa ja tehokasta tiedottaa ja keskustella seuran asioista.

Jokaisella Jukaran lajijaostolla on oma listansa (judo l, karate l ja aikido l). Suosittelemme lämpimästi, että kaikki sähköpostiosoitteen omistavat seuran harjoittelijat sekä nuorten vanhemmat tilaisivat itselleen karatejaoksen listan (siis listan karate l). Kukin lista tilataan lähettämällä määrämuotoinen sähköpostiviesti listan tilausosoitteeseen. Listoilta eroaminen on aivan yhtä helppoa.

Lisätietoja: karate(at)jukara.fi

Liity jukaran sähköpostilistalle