JUDO   |   KARATE   |   AIKIDO
Etusivu arrow Ajankohtaista arrow Tule kokeilemaan sovellettua kamppailua
Tule kokeilemaan sovellettua kamppailua

Sunnuntaisin klo 18:30 – 20:00 on mahdollisuus harjoitella sovellettua kamppailua Kalliosuojan isolla tatamilla (peilin puoli).

 

Harjoitus sisältää pysty- ja matto-ottelun perusteita turvallisesti harjoiteltuna rennossa ilmapiirissä ja hyvässä porukassa. Harjoitus soveltuu karateharjoittelijoiden lisäksi loistavasti myös judo- ja aikidoharjoittelijoille, niin miehille kuin naisillekin, iästä (+14v) ja koosta riippumatta. Aikaisempaa kokemusta et tarvitse.

 

Harjoitusmenetelmät muistuttavat karaten lisäksi mm. kuntonyrkkeilyä, thai/potku-nyrkkeilyä, brasialaista jujutsua/lukkopainia ja muita vastaavia lajeja. Harjoituksessa korostuu kamppailullisuus ja tekniikoiden toimivuus käytännössä (esim. pystyottelu ja mattopaini sekä niitä tukevat paritekniikat ja drillit).

 

Tarvitset alkuun vain normaalin harjoituspukusi, nyrkkeily- tai säkkihanskat, ja tarvittaessa jälkimmäisiäkin voi alkuun lainata. Harjoitus on maksuton Jukaran jäsenille.

 

Tempo pysyy sopivana, joten tasaista hikoilua on luvassa. Harjoitukseen ovat tervetulleita kaikki yli 14 -vuotiaat harjoittelijat kaikista jaoksista.

 

Toivomme uusia harjoittelijoita mukaan ryhmään.

 

Ilmoittaudu mukaan lähettämällä Sami Kauraselle (sami.kauranen (at) jukara.fi):

 

1.    nimesi

 

2.    sähköpostiosoitteesi (johon ilmoituksen harjoituksista haluat saada)

 

3.    puhelinnumerosi ja tiedon käytätkö WhatsAppia (Jos saamme kaikki ryhmäläiset sovelletun WhatsApp-ryhmään, tiedotamme harjoituksista sitä kautta)

 

 

Ilmoittamalla em. tiedot saat tiedon aina kun harjoitus toteutuu. Ilmoittautuminen ryhmään ei sido mihinkään.