JUDO   |   KARATE   |   AIKIDO
Etusivu arrow Ajankohtaista arrow Tiistaisin boogutsuki-harjoittelua
Tiistaisin boogutsuki-harjoitteluaTiistaisin karatejaoksella on ollut isolla tatamilla vapaavuoro klo 18:30 - 20:00. Koitamme nyt saada kasaan ryhmän aikuisharjoittelijoita, jotka olisivat kiinnostuneita boogutsuki-otteluharjoittelusta.
 
Harri Pehkonen on lupautunut ohjaamaan harjoituksia. Kokoamme WhatsApp - ryhmän kiinnostuneista harjoittelijoista. Jatkossa viestintä tapahtuu ryhmän WhatsAppin kautta, eli  sitä kautta voi ilmoittautua harjoitukseen ja sitä kautta saa myös tiedon siitä toteutuuko harjoitus (harjoitus pidetään vain jos tarpeeksi kiinnostuneita ilmoittautuu mukaan). Ensimmäiset mahdolliset harjoitukset olisivat ensi viikon tiistaina (27.11.)
 
Et tarvitse ottelukokemusta voidaksesi osallistua harjoituksiin, ja salilla on myös suojia lainattavissa, jollet omista omia.  
 
Jos boogutsuki-ottelu (eli ottelu suojat päällä) yhtään kiinnostaa, niin ilmoittaudu mukaan WhatsApp-ryhmään lähettämällä Tarjalle (0400-600908) puhelinnumerosi. Ryhmään ilmoittautuminen ei sido mihinkään ja voit poistua ryhmästä milloin haluat.