JUDO   |   KARATE   |   AIKIDO
Etusivu arrow Uutisia arrow Kauden 2019-2020 HARJOITUSMAKSUT ovat Suomisportissa - hoida maksusi!
Kauden 2019-2020 HARJOITUSMAKSUT ovat Suomisportissa - hoida maksusi!

Harjoitusmaksut kausi syyskuu 2019 - elokuu 2020

- maksuluokat päivitetty Suomisportiin - hoidathan maksusi kuntoon syyskuun aikana!

Judoliitto on ottanut käyttöön uuden Suomisport-rekisterin. Judoliitto edellyttää, että jokainen seurassamme harjoitteleva on myös Judoliiton jäsen ja vain Judoliiton ja Jukara ry:n jäsenyydellä voit osallistua harjoituksiin, vyökokeisiin, kilpailuihin, leireille ja koulutuksiin. Jäsenyys sisältää entiseen tapaan judon tapaturmavakuutuksen. Viime kaudella maksunsa hoitaneet jäsenet ovat vakuutettuja vielä syyskuun ajan.

Harjoitus- ja jäsenmaksujen laskutus tulee jäsenille jatkossa Suomisport-rekisterin kautta. Se tarkoittaa, että jokaisen jäsenen täytyy itse rekisteröityä Suomisport-rekisteriin syyskuun aikana. Maksu tapahtuu rekisteröinnin yhteydessä joko pankkisiirtomaksuna, laskulla (myös erissä) tai luottokortilla. Liikuntasetelit eivät toistaiseksi käy. Alaikäisen rekisteröinnin hoitaa huoltaja tunnustensa kautta.  

Aloita sivulta suomisport.fi, luo yhteystietosi ja/tai huollettavan tiedot. Tavalliseen tapaan rekisteröinti varmistetaan sähköpostin/puhelimen kautta parina vaiheena.  

Judoliiton ohje rekisteröitymiseen Suomisportiin: 

https://www.judoliitto.fi/site/assets/files/7553/pikaohje_suomisport_rekisteroityminen_ja_profiilin_luominen.pdf

 

Kun olet luonut profiilin, aloita maksaminen ylälaidasta kohdasta ”Liity jäseneksi seuraan” (ÄLÄ osta lisenssiä, ellet halua suuremman vakuutusturvan, katso vakuutusseloste sivulta Judoliitto.fi)

Valitse kenelle ostat jäsenyyden, jokainen maksetaan erillisillä vaiheilla.

Valitse seuraavassa vaiheessa Vantaan Jukara seurojen listalta.

Valitse oikea maksuryhmä  (jotka valitettavasti eivät ole järjestyksestä ohjelman puutteiden vuoksi) erikseen jokaiselle perheenjäsenelle tai yhdelle harjoittelijalle. Jos et ole varma, KYSY yhteyshenkilöiltä, jotta ei tarvitse maksaa lisää tai seuran palautella rahoja. Maksuryhmät ovat:

Yksilömaksut

1.    ”Vanha” Juniori tai Aikuinen 220€

Jukarassa jo keväällä 2019 harjoitellut Juniori tai Aikuinen

2.    ”Uusi” Juniori tai Aikuinen 250€

Jukaraan uutena tullut (ei harjoitellut Jukarassa keväällä 2019, vaikka on joskus aikaisemmin Jukarassa harjoitellut) Juniori tai Aikuinen

Perhemaksut

PERHEMAKSUT koostuvat ns. perusmaksusta, jonka suorittaa perheen 1. jäsen. Perheen seuraavat jäsenet suorittavat 2., 3. ja 4. jäsenen (perheen jäsenmäärän mukaan) pienemmän ns. lisämaksun.

3”Vanhojen” Perhemaksu, perheen 1. jäsen 270€  

Jukarassa jo keväällä 2019 harjoitelleen perheen 1. jäsen valitsee tämän ja maksaa ensimmäisen osuuden perhemaksusta.

Ja saman perheen jo keväällä 2019 harjoitelleet 2. jäsen, mahd. 3. ja vielä 4. Jäsen valitsevat kukin profiilikohtaisesti tämän ja maksu suoritetaan erikseen jokaiselle jäsenelle:

4.    Vanhojen” Perhemaksu, perheen 2., 3. tai 4. jäsen 78€  

Vanhojen jäsenten perhemaksuksi tulee: 2 jäsentä 348€, 3 jäsentä 426€ ja 4 jäsentä 504€

PERHEMAKSUT – ns. uudet perheet – maksut sisältävät Jukara ry:n vuoden 2019 jäsenmaksun 30€ / jäsen 

 

5. ”Uusien” Perhemaksu, perheen 1. jäsen 300€

Jukaraan uutena tulleen perheen (ei harjoitellut keväällä 2019, jolloin vuoden 2019 Jukara ry:n jäsenmaksu ei ole vielä suoritettu) 1. jäsen valitsee tämän ja maksaa 1. osuuden perhemaksusta:

 

Ja saman perheen Jukaraan uutena tulleen perheen (ei harjoitellut keväällä 2019, jolloin vuoden 2019 Jukara ry:n jäsenmaksu ei ole vielä suoritettu) 2. jäsen, mahd. 3. ja vielä 4. jäsen valitsevat kukin profiilikohtaisesti tämän ja maksu suoritetaan erikseen jokaiselle jäsenelle:

6. ”Uusien” Perhemaksu, perheen 2., 3. tai 4. jäsen 108€

Uusien jäsenten perhemaksuksi tulee: 2 jäsentä 406€, 3 jäsentä 514€ ja 4 jäsentä 622€ 

Ja vielä uusien ja vanhojen sekoitus:

Jos keväällä 2019 harjoitelleen jäsenen perheestä aloittaa vanhan jäsenen lisäksi uusi jäsen syksyllä 2019, niin valitse 1. jäsenelle ”Vanhojen perhemaksu” ja 2. (ja mahd. 3.) erikseen ”Uusien perheenmaksu 2., 3. tai 4. jäsen”. Näin et maksa uudestaan Jukara ry:n maksua, mutta uusista jäsenistä tulee myös sääntöjen mukaisesti Jukara ry:n jäsen.

Jäsenlajiin ja rekisterin käyttöön liittyvät kysymykset:  

erika.markkanen(at)gmail.com tai judojukara(at)gmail.com

Jos tarvitset laskun (esim. kaupungille maksua varten), valitse Maksuturva lasku, siihen lisätään 5€.

 

Kun haluttu maksuvaihtoehto on valittu, siirry maksamaan rekisterin ilmoittama summa. Saman perheen eri jäsenyyksiä ei voi kerätä ”ostoskoriin”.

Kun maksu on suoritettu ok, rekisteri ilmoittaa siitä ja Jukaran Judoon hyväksytyt jäsenet näkyvät kunkin jäsenen tietojen kohdalla.Saat maksusta kuitin, kun menet kys. henkilön jäsentiedon kohdalle, laatikon ylänurkkaan ilmestyy ”Maksukuitti”

 
Ajankohtaista
Suosituimmat