JUDO   |   KARATE   |   AIKIDO
Etusivu arrow Uutisia arrow Vyökokeet toukokuussa
Vyökokeet toukokuussa
Keltaisen vyön vyökoe junnuille (6-13v peruskurssilainen valkoinen + 3 natsaa)

Ke 15.05.2019 pidetään peruskurssilaisten (valkoinen vyö + 3 natsaa) keltaisen vyön koe.

Tilaisuus pidetään harjoitusvuorolla, ilmoittautuminen alkaa 16.30 pukuhuonekäytävällä, itse vyökoe puku päällä klo 17.00 tatamilla. Paikalla pitää olla viimeistään klo 16.50 papereiden selvittelyä varten. Mukaan tarvitaan:

- graduointilomake (jaettu harjoitukissa, myös www.jukara.fi, Judo -> materiaalikansio, tulosta ja täytä valmiiksi)

- 1 valokuva (esim. koulun tarrakuvat), nimi kuvan taakse

- 45 € käteisellä tai kuitti maksetusta graduointimaksusta (tili Nordea FI6314163000131151)

Graduointimaksu sisältää Judoliiton judopassin ja keltaisen vyön. Mikäli juniori ei pääse paikalla, voi hän osallistua muiden vyökokeeseen ma 27.5., katso alla. Junnujen peruskurssilaisen täytyy ilmoittautua etukäteen Erikalle, jos haluaa osallistua ma 27.5. - varaudu silloin olemaan vyökokeessa jopa klo 21 asti.

Vyökoe aikuiset + värivyöt ma 27.05.19

Vyökoe värivöisille junnuille ja aikuisille sekä kevään aikuisten peruskurssilaisille pidetään ma 27.05.19. klo 18.30 alkaen isolla tatamilla, ilmoittautuminen pukuhuonekäytävällä alkaa klo 18. Varaa aikaa vyökokeeseen muutamia tunteja, sillä kesken kokeen ei ole suotavaa poistua. 

Vyökokeeseen (ilmoittaumiseen) tarvitaan:

-          valkovöinen: valmiiksi täytetty graduointilomake, 1 valokuva (tarrakuvat käyvät mainiosti), 45e (graduointilapussa saattaa olla vanha hinta) käteisellä tai kuitti judojaoksen tilille suoritetusta maksusta

-          värivöinen: valmiiksi täytetty graduointilomake, judopassi, 40e (graduointilapussa saattaa olla vanha hinta) käteisellä tai kuitti judojaoksen tilille suoritetusta maksusta

Graduointilomakkeita saa salin lokerikosta ja viereisestä linkistä "Materiaalikansio". Graduointimaksu sisältää judopassin (valkovöiset) ja vyön.

Graduointilomakkeessa täytyy olla ohjaajan hyväksyntä. Kysy ohjaajaltasioletko valmis vyökokeeseen, tarkista osattavat asiat ja valmistaudu kokeeseen hyvin. Vyökoevaatimuksissa annetut väliajat ovat kaksinkertaiset tavalliselle, 2 krt/vko harjoittelevalle (poikkeuksena aikuisten peruskurssilaiset) ja kesäaika tarkoittaa yleensä harjoittelutaukoa. Vyökokeessa tulisi tietää vähän myös seuraavan vyön tekniikoista. 

Vyökoepäivien harjoitukset:

Ma 27.05. ei ole aikuisten jatkoharjoituksia eikä aikuisten peruskurssiharjoituksia

Kysymyksiin vastaa Erika, erika.markkanen(at)gmail.com, 044-556 2841

Tervetuloa koetukseen!

Seuragraduoitsijat Erika Markkanen ja Pertti Pulkkinen

 
Ajankohtaista
Suosituimmat