JUDO   |   KARATE   |   AIKIDO
Etusivu arrow Uutisia arrow Kotisalikisat 24.4.2019
Kotisalikisat 24.4.2019

Kotisalikisat 24.4.2019

Keskiviikkona 24.4.2019 kello 17:00 – 19:30 järjestetään kotisalikisat, Rajatorpan kalliosuojassa 1 ja 2 matoilla.

Osallistua voivat kaikki Jukaran vähintään 7 vuotiaat judokat, vasta-alkajista toukokuun Weteran-shiaihin valmistautuviin konkareihin.

Sarjat jaetaan ilmoittautuneiden iän, painon ja vyöarvon mukaan, joten vastustajat ovat suhteellisen samantasoisia. Otteluaika kaikilla on 2 minuuttia. Kaikki osallistujat saavat pienen palkinnon.

Punnitusta ei erikseen kilpailupaikalla järjestetä, joten käy kotona vaakassa (judopuku päällä!) ennen ilmoittautumistasi. Sarjat tehdään ilmoittamasi tietojen mukaan etukäteen, että voisimme aloittaa ottelut mahdollisimman pian ilman odottelua.

Ilmoittautuminen: Netissä https://forms.gle/va5WyfU7dMcTWXjg6 viimeistään 23.4. kello 19.00 mennessä.

ILMOITETTAVA:

-        Etunimi

-        Sukunimi

-        Vyöarvo

-        Sukupuoli

-        Syntymävuosi

-        Paino (judopuku päällä).

Kotisalikisoissa mukana pitää olla ainakin: judopuku (puhdas, ei liian pieni eikä liian iso, lahkeita/hihoja ei saa kääriä), sisätossut. Pitkät hiukset sidotaan lenksulla, jossa ei ole metallia.

Koska keskiviikkona 24.4. on kotisalikisat (joihin toivomme kaikkien junioreiden osallistuvan) ei tällöin ole junioreiden jatko kurssin (17.00-18:30), eikä alkeiskurssin (17:00-18:00) harjoituksia.

Jos joudut sairastumisen tai muun pakottavan syyn takia perumaan osallistumisen, niin ilmoita mahdollisimman pian sähköpostilla Tm shkpostiosoite on suojattu roskapostia vastaan, aseta javascripttuki plle nhdksesi osoitteen.

Tuomarit ja toimitsijat! Teitä kaivataan paikalle että saamme kisat pidettyä. Ilmoittautukaa Tonille salilla

 

 
Ajankohtaista
Suosituimmat