JUDO   |   KARATE   |   AIKIDO
Etusivu arrow Uutisia arrow 5-6v ja aikuisten uudet peruskurssit alkavat tammikuussa
5-6v ja aikuisten uudet peruskurssit alkavat tammikuussa

Vantaan Jukaran judon peruskurssit alkavat viikolla 2 seuraavasti:

Aikuiset (alk. 14-vuotiaat, myös aikuisten kokoiset 12/13-vuotiaat) harjoittelevat 2 krt/vko: ma klo 20-21.30 ja pe 18.30-20 iso tatami- mukaan pääsee kesken kaudenkin - kevätkausi alkaa  ma 8.1.2018, hinta 135€.

Muksut (5-6-vuotiaat) su klo 13.30-14.15 iso tatami - kevätkausi alkaa su 14.1.2018, hinta 120€.

Junnujen (7-13-vuotiaat) seuraava peruskurssi alkaa vasta elokuussa 2018. Syksyllä aloittanut kurssi (kestää toukokuulle) on täynnä eikä uusia tämän ikäluokan harjoittelijoita oteta keväällä. Suht isokoinen juniori voi kuitenkin aloittaa aikuisten peruskurssilla, kts yllä.   

Aikuisten peruskurssille pääset tulemalla harjoituksiin, muksujudoon kannattaa ilmoittautua etukäteen erika.markkanen(at)gmail.com / 044-5562841, sillä ryhmään otetaan rajoitettu määrä. Ryhmän täyttymisestä ilmoitetaan nettisivuilla, joten paikkoja voi kysellä vielä harjoitusten jo alettua.

Varusteena pitkälahkeiset housut (collegehousut/verkkarit, ei vetoketjuja), T-paita/pitkähihainen trikoopaita, läpyskät tatamille siirtymistä varten (jalat pestään pukuhuoneessa ennen harjoituksia, tarvitset myös jalkapyyhkeen).

Judopuvun voi ostaa judo-ohjaajilta, kun ilmaisen 3vko:n kokeilun jälkeen olet päättänyt jatkaa harrastusta. Pukuja on judolla valmiina varastossa, maksu käteisellä tai etukäteen judon tilille ja kuitti näytille.

Katso harjoittelumaksuohjeet Suomisport-rekisteri -ohjeesta listan yllä olevasta linkistä! 

 

Sähköinen ovilukko

Kalliosuojan ovenavausjärjestelmä on muuttunut. Yläovi on aina kiinni, eikä harjoituksiin voi kulkea enää vapaasti omassa aikataulussa. 

Harjoitusten ohjaajat avaavat ovea puhelinsoitolla tasaisen välein n. 20 min ennen harjoitusten alkamista ja mahdollisesti viimeisen kerran n. 5 min harjoitusten alkamisen jälkeen. Harjoittelijan velvollisuus on kuitenkin olla ajoissa paikalla, jotta hän pääsee ovesta sisään. Ohjaajat eivät voi vastata avauspyyntöihin, etenkään harjoitusten alettua.

Oven vieressä olevan ns. vahtimestarin (sellaista ei ole) painikkeen painaminen ei avaa ovea, vaan summeri soi toisessa harjoitussalissa häiriten kys. harjoittelijoita. Myös ovenavausnumeroon soittaminen avaa oven vain Jukaran ohjaajien numeroista.

Odota kärsivällisesti oven avautumista!

Parkkipaikat

 
Rajatorpan kalliosuojan parkkipaikka on ruuhkainen ja pienille kulkijoille myös vaarallinen. 

Parkkipaikkoja alueella on Rajatorpan salin yläpuolella Nuijatiellä, Energia-areenan parkkipaikalla, Rajatorpan ostoskeskuksen edessä sekä Lastutien varressa.

Lasten hakemiseen soveltuvia paikkoja on Rajatorpan kalliosuojan parkkipaikan lisäksi Rajatorpan kalliosuojan yläpuolella olevan Nuijatien kääntöpaikalla.

Huomioikaa, että parkkipaikat ovat parkkikiekollisia paikkoja. Pysäköintiajat ovat joko kaksi tuntia tai neljä tuntia. Vantaan pysäköinninvalvonta kiertää säännöllisesti rajatorpan kalliosuojan parkkipaikoilla ja sakottaa kaikki autot, jotka vähinkin poikkeavat pysäköintimerkkien ohjeista (myös poikittain pysäköintirivin tai tuloväylälle pysäköidyt). Kalliosuojan oven edessä oleva alue täytyy pitää aina vapaana hälytysajoneuvoja varten.

 

 
Ajankohtaista
Suosituimmat