JUDO   |   KARATE   |   AIKIDO
Etusivu arrow Tuloksia arrow Lahti-shiai ja Bremen Open tuloksia
Lahti-shiai ja Bremen Open tuloksia

Syyskauden 2017 viimeiset kilpailut käytiin la 8.12.2017 Lahdessa ja Saksan Bremenissä.

Flunssailu haittoi Lahti-shiaihin osallistumista ja myös kisaamista, joten Jukaran kisaajista osallistuneista Moona Huhtakankaasta, Olli Matikasta ja Atte Syrjästä vain Atte pääsi hienolla kolmen Ipponin voitolla hopealle sarjasssa P13-55.  

Samuli Markkanen otteli samaan aikaan Bremen Openissa, jossa sarjassa U18-73 oli 20 osallistujaa Saksasta, Hollannista ja Ruotsista. Taso oli kyläkisaa kovempi ja pystytekniikat lähinnä ruskeavöisillä vastustajilla pelottavan monipuoliset, mutta Samulin newaza-osaaminen tuotti kaksi otteluvoittoa ja 7. sijan.

Vaikka tietotekniikka puuttui kisoista ja tuntui kuin olisi siirtynyt n. 10 vuotta taaksepäin kisoihin, jotka hoidettiin käsikaavioilla ja läppätauluilla, niin kaaviot tulivat pikaisesti puntarin päätyttyä, U18-poikien ottelut alkoivat aikataulussa 7 tatamilla ja yksi painoluokka per tatami. Kaaviot hoituivat siten, että lepoajat olivat sopivia, yhdellä pienellä toimitsija-tuomaritauolla. Tuomaritoiminta oli korkeatasoista ja matsaaminen melko tasaväkisen vauhdikasta judoa. Melkein tuli ikävä entisiä aikoja, jolloin kisoihin ilmoittautuminen ei riippunut muista ilmoittautujista ja paino- sekä otteluaikataktikointeja ei ollut. Suosittelen Bremen Openia kokeneille kisaajille ulkomaan kisakohteena. Kisat käydään joka vuosi joulukuun alussa ja kahden vuoden kuluttua osallistuu jälleen Japanin maajoukkue. U12 ja U18 sarjat otellaan lauantaina ja U15 ja M/N sunnuntaina, osallistumismaksu 13€/sarja ja omat otteluvyöt mukaan.

Erika 

 
Ajankohtaista
Suosituimmat