JUDO   |   KARATE   |   AIKIDO
Etusivu arrow Uutisia arrow Jukaran junnuille mitaleja syksyn kisoista
Jukaran junnuille mitaleja syksyn kisoista

La 30.9.2017 käytiin Rovaniemellä kotimainen arvokisa SamuraiCup 3. Jukarasta matkaan lähti vain Samuli Markkanen ja osaanotto oli yleensäkin valitettavan vähäinen. Samuli otteli sarjassa U18-73 ja U21-73, molemmissa vastuksena vain toinen ottelija. Tuliaisena kultamitalit kummastakin ikäluokasta.

La  7.10.2017 oli Tampere-shiain vuoro, joka perinteisesti on ollut mukavan tasoinen kilpailu. Jukaralaisille tuli sekä voittoja että häviöitä. Melko kokemattomat junnumme ottelivat hyvin ja taistelivat sitkeesti loppuun asti. Mitaleille suoriutuivat: Moona Huhtakangas hienosti hopeaa sarjassa U11-32 kahdella Ipponilla, Atte Syrjä samoin hopeaa tuplapoolin sarjassa U13-55 peräti kolmella varmalla Ipponilla ja Olli Matikka tuplapoolin ansaittua pronssia sarjassa U15-50. Kokemusta kävivät hakemassa Roni Krupski kisojen isoimmassa sarjassa U11-30,  Emma Krapu U15-52 ja Paavo Tähtikunnas U15-55. Kohti seuraavia kisoja eli Hontai-shiaita!

La 14.10.pidettiin Mikkeli-shiai, jossa kilpailijoita oli kaiken kaikkiaan 145 kpl. Moona Huhtakangas otteli sarjassa U11-32, jossa oli yhteensä 4 ottelijaa, tuttuja kisakavereita. Ensimmäisen ottelun Moona voitti helposti gesa-katamella. Toinen ottelu oli melko tasaista, välillä myös Moonan hallitsemaa, kunnes vastustaja sai viime sekunneilla wazarin arvoisen heiton. Kolmannessa ottelussa vastustaja käytti alle 11-v sarjoissa kiellettyjä uhrautumisheittoja, joista niihin tottumaton Moona jäi lopulta sidontaan. Näin Moona sai lopulta pronssia.

Onnittelut syksyn mitalisteille ja kiitokset hienosta tsempistä kaikille ottelijoille!

Erika 

 
Ajankohtaista
Suosituimmat