JUDO   |   KARATE   |   AIKIDO
Etusivu arrow Uutisia arrow HARJOITUSMAKSUT - SUOMISPORT-REKISTERI
HARJOITUSMAKSUT - SUOMISPORT-REKISTERI

Harjoitusmaksut ja UUSI itsenäinen rekisteröityminen - Suomisport

Judoliitto on ottanut käyttöön uuden Suomisport-rekisterin. Judoliitto edellyttää, että jokainen seurassamme harjoitteleva on myös Judoliiton jäsen ja vain Judoliiton ja Jukara ry:n jäsenyydellä voit osallistua harjoituksiin, vyökokeisiin, kilpailuihin, leireille ja koulutuksiin. Jäsenyys sisältää entiseen tapaan judon tapaturmavakuutuksen. Viime kaudella maksunsa hoitaneet jäsenet ovat vakuutettuja vielä syyskuun ajan.

Harjoitus- ja jäsenmaksujen laskutus tulee jäsenille jatkossa Suomisport-rekisterin kautta. Se tarkoittaa, että jokaisen jäsenen täytyy itse rekisteröityä Suomisport-rekisteriin syyskuun aikana. Maksu tapahtuu rekisteröinnin yhteydessä joko pankkisiirtomaksuna, laskulla (myös erissä) tai luottokortilla. Liikuntasetelit eivät toistaiseksi käy. Alaikäisen rekisteröinnin hoitaa huoltaja tunnustensa kautta.  

Aloita sivulta suomisport.fi, luo yhteystietosi ja/tai huollettavan tiedot. Tavalliseen tapaan rekisteröinti varmistetaan sähköpostin/puhelimen kautta parina vaiheena.  

Judoliiton ohje rekisteröitymiseen Suomisportiin: 

https://www.judoliitto.fi/site/assets/files/7553/pikaohje_suomisport_rekisteroityminen_ja_profiilin_luominen.pdf

 

Kun olet luonut profiilin, aloita maksaminen ylälaidasta kohdasta ”Liity jäseneksi seuraan” (ÄLÄ osta lisenssiä, ellet halua suuremman vakuutusturvan, katso vakuutusseloste sivulta Judoliitto.fi)

Valitse kenelle ostat jäsenyyden, jokainen maksetaan erillisillä vaiheilla.

Valitse seuraavassa vaiheessa Vantaan Jukara seurojen listalta.

Valitse oikea maksuryhmä  (jotka valitettavasti eivät ole järjestyksestä ohjelman puutteiden vuoksi) erikseen jokaiselle perheenjäsenelle tai yhdelle harjoittelijalle. Jos et ole varma, KYSY yhteyshenkilöiltä, jotta ei tarvitse maksaa lisää tai seuran palautella rahoja. Maksuryhmät ovat:

1. Sunnuntaisin harjoitteleva Muksujudoka, syntynyt 2011 tai 2012:

Jos lapsi on syntynyt 2011 tai 2012, on hänelle tarjolla ”Uusi” tai ”vanha” Muksujudoka syntynyt 2011 tai 2012 vaihtoehto

Perheen muksu: Jos samasta perheestä on vanhempi sisar/vanhempi maksanut "Perhemaksu 1. jäsen" (ja mahd. "Perhemaksu 2., 3. tai 4. jäsen) ja myös vuonna 2011 tai 2012 syntynyt Muksujudoka halutaan perhemaksuun, valitse "Perheen Muksujudoka syntynyt 2011 tai 2012". Tämä vaihtoehto on tarjolla vain 2011 tai 2012 syntyneelle (ohjelma valitsee näkymän syntymävuoden mukaan). Sisarille, jotka ovat kumpikin syntyneet 2011 tai 2012, ei ole tarjolla perhemaksua, vaan näille muksujudokoille maksetaan kausimaksu (syys- tai kevätkausi).

2. Sunnuntaisin harjoitteleva Muksujudoka, syntynyt 2010, valitse:

”Uusi” tai ”vanha” Muksujudoka syntynyt 2010

3. Jukarassa jo keväällä 2017 harjoitellut yli 7v Juniori tai Aikuinen ja kevään 2017 Muksujudoka, joka on siirtynyt Junioreiden peruskurssille syksyllä, valitse:

”Vanha” Juniori tai Aikuinen 210€

4. Jukaraan uutena tullut (ei harjoitellut Jukarassa keväällä 2017, vaikka on joskus aikaisemmin Jukarassa harjoitellut) yli 7v Juniori tai Aikuinen, valitse:

”Uusi” Juniori tai Aikuinen 240€

*******************************************************

PERHEMAKSUT koostuvat ns. perusmaksusta, jonka suorittaa perheen 1. jäsen. Perheen seuraavat jäsenet suorittavat 2., 3. ja 4. jäsenen (perheen jäsenmäärän mukaan) pienemmän ns. lisämaksun.

PERHEMAKSUT – ns. vanhat perheet

5. Jukarassa jo keväällä 2017 harjoitelleen perheen 1. jäsen valitsee tämän ja maksaa 1. osuuden perhemaksusta:

”Vanhojen” Perhemaksu, perheen 1. jäsen 260€  

6. Ja saman perheen jo keväällä 2017 harjoitelleet 2. jäsen, mahd. 3. ja vielä 4. jäsen valitsevat kukin profiilikohtaisesti tämän ja maksu suoritetaan erikseen jokaiselle jäsenelle:

Vanhojen” Perhemaksu, perheen 2., 3. tai 4. jäsen 76€  

Vanhojen jäsenten perhemaksuksi tulee: 2 jäsentä 336€, 3 jäsentä 412€ ja 4 jäsentä 488€

************************************************************************************ 

PERHEMAKSUT – ns. uudet perheet – maksut sisältävät Jukara ry:n vuoden 2017 jäsenmaksun 30€ / jäsen 

7. Jukaraan uutena tulleen perheen (ei harjoitellut keväällä 2017, jolloin vuoden 2017 Jukara ry:n jäsenmaksu ei ole vielä suoritettu) 1. jäsen valitsee tämän ja maksaa 1. osuuden perhemaksusta:

”Uusien” Perhemaksu, perheen 1. jäsen 290€

8. Ja saman perheen Jukaraan uutena tulleen perheen (ei harjoitellut keväällä 2017, jolloin vuoden 2017 Jukara ry:n jäsenmaksu ei ole vielä suoritettu) 2. jäsen, mahd. 3. ja vielä 4. jäsen valitsevat kukin profiilikohtaisesti tämän ja maksu suoritetaan erikseen jokaiselle jäsenelle:

”Uusien” Perhemaksu, perheen 2., 3. tai 4. jäsen 106€

Uusien jäsenten perhemaksuksi tulee: 2 jäsentä 396€, 3 jäsentä 502€ ja 4 jäsentä 608€

********************************************************* 

Jos keväällä 2017 harjoitelleen jäsenen perheestä aloittaa vanhan jäsenen lisäksi uusi jäsen syksyllä 2017, niin valitse 1. jäsenelle ”Vanhojen perhemaksu” ja 2. (ja mahd. 3.) erikseen ”Uusien perheenmaksu 2., 3. tai 4. jäsen”. Näin et maksa uudestaan Jukara ry:n maksua, mutta uusista jäsenistä tulee myös sääntöjen mukaisesti Jukara ry:n jäsen.

Tammikuussa 2018 tulevat maksuun kattoseuramme Jukara ry:n vuoden 2018 jäsenmaksu 30€/jäsen. Tästä tulee Suomisportin kautta erikseen ilmoitus sähköpostiin. Pidä sähköpostitietosi ajantasalla!

Jäsenlajiin ja rekisterin käyttöön liittyvät kysymykset:  

erika.markkanen(at)gmail.com     tai          judojukara(at)gmail.com

Jos tarvitset laskun (esim. kaupungille maksua varten), valitse Maksuturva lasku, siihen lisätään 5€.

Kun haluttu maksuvaihtoehto on valittu, siirry maksamaan rekisterin ilmoittama summa. Saman perheen eri jäsenyyksiä ei voi kerätä ”ostoskoriin”.

Kun maksu on suoritettu ok, rekisteri ilmoittaa siitä ja Jukaran Judoon hyväksytyt jäsenet näkyvät kunkin jäsenen tietojen kohdalla.

Saat maksusta kuitin, kun menet kys. henkilön jäsentiedon kohdalle, laatikon ylänurkkaan ilmestyy ”Maksukuitti”   

 

 

 

 


 

 

 

   

 


 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 
Ajankohtaista
Suosituimmat