JUDO   |   KARATE   |   AIKIDO
Etusivu arrow Tuloksia arrow Osoitteena Orimattila ja kansainvälistä kokemusta
Osoitteena Orimattila ja kansainvälistä kokemusta

Baltic Sea Championships 2016 on komealta kalskahtava judokisan nimi. Kansainvälinen ja hyvin valmisteltu tilaisuus se olikin varhaiskeväisessä Orimattilassa 5.3.2016. Kisaajia paikalla oli yli 300.  Oli mukavan kokoiset ryhmät Virosta, Latviasta, Liettuasta, Ruotsista sekä erityisenä piristeenä ranskalainen retkikunta, joka oli jopa teettänyt hauskat ”Asterix Suomessa” - tyyliin kuvitetut hupparit ja yhtenäiset lämpimät toppatakit tätä kisareissua varten.

Jukarasta lähtivät uusia kansainvälisiä vääntöjä hakemaan U18 -porukka: Robin Pajunen, Eric ja Jens Pulkka sekä Viivi Kärhä. Luottokisaajamme Konsta Koivistokin oli paikalla ja olisi varmasti palanut halusta tatamille, mutta nyt vaan pitää antaa mutkamäessä murtuneen käden parantua ennen, kuin Konsta pääsee takaisin turvalliseen judoon.


Jukaralaiset saivatkin sitä toivottua hyvää uutta vastusta –  sekä antoivat sitä. Robin Pajunen B18 -55:ssa ja Jens Pulkka B18-50:ssa eivät hävinneet kuin sarjansa voittajalle ja saivat siis hienot hopeat. Mainittakoon sekin yhteispiirre että kummatkin voittivat sarjoissaan ranskalaiset mustat vyöt. Robinin yksi voitto tuli todella viimeisellä sekunnin kymmenyksellä. Loppusummeri alkoi soida juuri samaan aikaan kun vastustajan jalat irtosivat maasta ja äänimerkki päättyi kun tämän takapuoli läsähti maahan. Hopea-Jensillä oli myös kovaa taistelua, viisi matsia ja yli 15 oivallista otteluminuuttia. Eric Pulkka taas isossa B18-66 -sarjassaan voitti yhden matsinsa pikavauhtia. Ainoa kadettityttömme Viivi Kärhä oli pronssilla sarjansa parhaana suomalaisena G18-63:ssa. Mitali irtosi kahdella otteluvoitolla.


Kaikilta nuoriltamme hyvät esitykset, ei loukkaantumisia ja muutoinkin varsin onnistunut kisapäivä.


T. Vesa

 

nayttokuva_2016-03-06_kello_22.50.33-lr.jpg

 

 
Ajankohtaista
Suosituimmat