JUDO   |   KARATE   |   AIKIDO
Etusivu arrow Tuloksia arrow Viivi, Jens ja Eric Junior Swedish openissa (SWOP) 26.9.2015
Viivi, Jens ja Eric Junior Swedish openissa (SWOP) 26.9.2015

Lauantaina oli vuorossa Junior Swedish Open kilpailut Haninge-nimisessä kunnassa lähellä Tukholmaa.

Jukaralaisia oli matkaan lähtenyt Viivi Kärhä, Jens ja Eric Pulkka. Kilpailut järjestettiin ruotsalaisella tarkkuudella, eli kaaviot arvottiin useissa sarjoissa kolme-neljä kertaa. Tarkoituksena kai oli saada kaikille ruotsalaisille sopivat vastukset.

Viivi otteli kiipesi 12 kilpailijan kaaviossa pronssiotteluun, ei ihan mitalille mutta viidenneksi. Jensin kilpailukokemus karttui kahdella ottelulla, joista jälkimmäisen ottelun pistesuoritukset olivat videotuomioiden varassa. Ilmeisesti tuomareiden telkkarissa oli eri kanava, koska pisteet eivät menneet oikeudenmukaisesti.

Eric hävisi ensimmäisen ottelun mustavöistä hollantilaista vastaan, tosin ei ollut kaukana vastustajan kuristuminen Sebun viime torstaina opettamalla tekniikalla. Toisesta ottelusta tuli wasarin arvoisella suorituksella voitto ruotsin pojasta. Eric kolautti heittäessään ruotsalaisen päätänsä.  Seuraavassa keräilyottelussa Oulun Niko Viitaniemi heitti  tärskystä toipuvan komealla seoi nagella ja siinä se siitten oli. Lopullinen sijoitus oli seitsemäs 17 kilpailijan joukossa.

wp_20150926_005.jpg

 

 

 
Ajankohtaista
Suosituimmat