JUDO   |   KARATE   |   AIKIDO
Etusivu arrow Etusivu arrow Judo lyhyesti
JUDO VANTAAN JUKARASSA

JUDO 

Judo on laajimmalle levinnein kamppailulaji maailmassa. Se on sekä kilpaurheilulaji että erinomainen kuntoilumuoto. Judotekniikoihin kuuluu heittoja, kaatoja, sidontoja sekä myöhemmässä vaiheessa lukkoja ja kuristuksia. Harjoittelu on ohjattua, kurinalaista ja turvallista. Judossa pääset haastamaan itsesi ja löydät uusia kavereita! 

KENELLE JUDO SOPII?

Judon voi aloittaa viisivuotiaana, eikä yläikärajaa ole. Yksilölajina judossa voi kehittyä omaan tahtiin ja itselleen sopivalla tasolla joko kuntoillen tai kilpaillen.  Harjoituksissa kehitetään lajitekniikan ohella notkeutta, koordinaatiota, voimaa ja kuntoa. Judossa oikeanlainen kaatuminen on oleellista, ja taidosta on hyötyä myös arkielämässä. Opittujen tekniikoiden toimivuutta kokeillaan harjoitteluotteluissa. 

JUDO JUKARASSA

Jukarassa on leikkiliikuntaan painottuvia muksujudoryhmiä (5–7-vuotiaat) ja eritasoisia junioriryhmiä (7–14-vuotiaat) peruskurssista kilpailijoihin. Aikuiset voivat aloittaa harrastuksen peruskurssilla ja/tai kuntojudossa. Ohjaajat ovat Judoliiton kouluttamia, kokeneita vetäjiä. Peruskurssin jälkeen suoritetaan keltainen vyö, josta alkaa monivuotinen tie eriväristen vöiden kautta kohti mustaa vyötä.

Harjoitusten lisäksi Jukaran judojaos järjestää keväisin valtakunnalliset lasten judokilpailut ja viikon mittaisen lasten judoleirin.

 

Lue lisää Judosta ja Jukaran Judojaoksesta.  

 
Ajankohtaista