JUDO   |   KARATE   |   AIKIDO
Etusivu arrow Ajankohtaista arrow Jukaran jäsenkyselyn tulokset
Jukaran jäsenkyselyn tulokset

Jukara teetti netissä jäsenkyselyn alkukesästä 2016. Kyselyä mainostettiin nettisivulla, kahdessa sähköpostissa ja harjoitusten yhteydessä koko toukokuun ajan. Kyselyssä tiedusteltiin mm. tyytyväisyyttä harjoitusaikoihin ja -olosuhteisiin, ohjauksen laatuun, kustannuksiin, tiedottamiseen ja seuran tapahtumiin.

Vastauksia tuli 71 kpl, joista valtaosa oli seuran aikuisharjoittelijoita. Otos on siis varsin hyvä aikuisista, mutta kuten odotettua oli, niin junioreita ei kyetty tavoittamaan heidän vanhempiensakaan kautta.

Tyytyväisyys oli suurta (70-90 %) mm. ohjauksen tasoon, harjoitusvaihtoehtoihin, seuran tapahtumiin ja tiedottamiseen. Vain yksi vastaaja piti harjoitusmaksuja liian korkeina, muiden mielestä ne olivat edulliset tai sopivat. 83 % piti perinteistä paperilaskua sopivimpana maksutapana, eikä tämän perusteella Jukaran johtokunta ryhdy laajentamaan nykyisiä maksutapoja.

Negatiivista palautetta tuli lähinnä kalliosuojan pysäköinnistä ja siisteydestä. Johtokunta on ollut syksyn aikana yhteydessä Vantaan kaupungin eri tahoihin ja pyrkii saamaan molempiin asioihin parannusta mahdollisimman pian.

Linkki tuloksiin:

Jäsenkyselyn tulokset

 
Ajankohtaista