JUDO   |   KARATE   |   AIKIDO
Etusivu arrow Ajankohtaista
Ajankohtaista
Jukara päivä la 18.5.!

Tervetuloa pohtimaan yhdessä seuramme tulevaisuutta!

Jukara-päivä la 18.5. Hämeenkylän kartanolla

Meneillään on seuramme 47. toimintavuosi. Jukara ei silti pode vielä keski-iän kriisiä, vaikka jäsenmäärät ovat laskeneet viime vuosina. Uusia lajeja on kasvanut kilpailemaan harrastajien kiinnostuksesta, juniorit lopettavat aikaisemmin, eikä jäseniä saada sitoutumaan seuran toimintaan menneiden vuosien lailla. Onko tuottamamme elämys edelleen kilpailukykyinen? Pitääkö Jukaran uudistua?

Edelleen kuitenkin harrastuksemme on pysynyt edullisena, ohjaus ja valmennus laadukkaana ja tuskin missään harrastuksessa tasa-arvo toteutuu niin hyvin kuin meidän lajeissamme.
 

Treenaamme ja huolehdimme itsestämme, mutta välillä pitää hoitaa myös seuraa. Pidetään siis huolta seuran "lihashuollosta" ennen mahdollisia kramppeja ja nyrjähdyksiä.


On tärkeää, että mahdollisimman moni olisi kiinnostunut seuran asioista ja myös osallistuisi seminaariin. Seminaari sisältää maukkaan lounaan ja iltapäiväkahvituksen. Erityisesti nuorten ja uusien jäsenten näkemyksiä kaivataan!

 
Meitä on sparraamassa ESLUn seuratoiminnan kehittäjä Kari Ekman, joka pitää ammatikseen seurojen kehittämisseminaareja. Näin saamme varmasti itsestämme irti uusia kehitysideoita.
 
Aika:   lauantaina 18.5. klo 12-17 (lounas n. 12-13, seminaari 13-17)
 
Paikka:   Hämeenkylän kartano  (ajo-ohjeet )
 
Kutsutut:   kaikki seuran jäsenmaksun 2019 maksaneet vähintään 15-vuotiaat jäsenet
 
 
Ilmoittautuminen viimeistään maanantaina 29.4. sähköpostiin Tm shkpostiosoite on suojattu roskapostia vastaan, aseta javascripttuki plle nhdksesi osoitteen.
 
Tervetuloa!
 
Jukaran johtokunta
 
Jukaran toimintakertomus 2018
Avaa tästä
 
Jukaran jäsenkyselyn tulokset

Jukara teetti netissä jäsenkyselyn alkukesästä 2016. Kyselyä mainostettiin nettisivulla, kahdessa sähköpostissa ja harjoitusten yhteydessä koko toukokuun ajan. Kyselyssä tiedusteltiin mm. tyytyväisyyttä harjoitusaikoihin ja -olosuhteisiin, ohjauksen laatuun, kustannuksiin, tiedottamiseen ja seuran tapahtumiin.

Vastauksia tuli 71 kpl, joista valtaosa oli seuran aikuisharjoittelijoita. Otos on siis varsin hyvä aikuisista, mutta kuten odotettua oli, niin junioreita ei kyetty tavoittamaan heidän vanhempiensakaan kautta.

Tyytyväisyys oli suurta (70-90 %) mm. ohjauksen tasoon, harjoitusvaihtoehtoihin, seuran tapahtumiin ja tiedottamiseen. Vain yksi vastaaja piti harjoitusmaksuja liian korkeina, muiden mielestä ne olivat edulliset tai sopivat. 83 % piti perinteistä paperilaskua sopivimpana maksutapana, eikä tämän perusteella Jukaran johtokunta ryhdy laajentamaan nykyisiä maksutapoja.

Negatiivista palautetta tuli lähinnä kalliosuojan pysäköinnistä ja siisteydestä. Johtokunta on ollut syksyn aikana yhteydessä Vantaan kaupungin eri tahoihin ja pyrkii saamaan molempiin asioihin parannusta mahdollisimman pian.

Linkki tuloksiin:

Jäsenkyselyn tulokset

 
Kalliosuojan oven avaus ja parkkipaikat

Sähköinen ovilukko

Kalliosuojan ovenavausjärjestelmä on muuttunut. Yläovi on aina kiinni, eikä harjoituksiin voi kulkea enää vapaasti omassa aikataulussa. 

Harjoitusten ohjaajat avaavat ovea puhelinsoitolla tasaisen välein n. 20 min ennen harjoitusten alkamista ja mahdollisesti viimeisen kerran n. 5 min harjoitusten alkamisen jälkeen. Harjoittelijan velvollisuus on kuitenkin olla ajoissa paikalla, jotta hän pääsee ovesta sisään. Ohjaajat eivät voi vastata avauspyyntöihin, etenkään harjoitusten alettua.

Oven vieressä olevan ns. vahtimestarin (sellaista ei ole) painikkeen painaminen ei avaa ovea, vaan summeri soi toisessa harjoitussalissa häiriten kys. harjoittelijoita. Myös ovenavausnumeroon soittaminen avaa oven vain Jukaran ohjaajien numeroista.

Odota kärsivällisesti oven avautumista!

 

Parkkipaikat

 
Rajatorpan kalliosuojan parkkipaikka on ruuhkainen ja pienille kulkijoille myös vaarallinen. 

Parkkipaikkoja alueella on Rajatorpan salin yläpuolella Nuijatiellä, Energia-areenan parkkipaikalla, Rajatorpan ostoskeskuksen edessä sekä Lastutien varressa.

Lasten hakemiseen soveltuvia paikkoja on Rajatorpan kalliosuojan parkkipaikan lisäksi Rajatorpan kalliosuojan yläpuolella olevan Nuijatien kääntöpaikalla.

Huomioikaa, että parkkipaikat ovat parkkikiekollisia paikkoja. Pysäköintiajat ovat joko kaksi tuntia tai neljä tuntia. Vantaan pysäköinninvalvonta kiertää säännöllisesti rajatorpan kalliosuojan parkkipaikoilla ja sakottaa kaikki autot, jotka vähinkin poikkeavat pysäköintimerkkien ohjeista (myös poikittain pysäköintirivin tai tuloväylälle pysäköidyt). Kalliosuojan oven edessä oleva alue täytyy pitää aina vapaana hälytysajoneuvoja varten.

 
Ajankohtaista