JUDO   |   KARATE   |   AIKIDO
Etusivu arrow Ajankohtaista
Ajankohtaista
Alennuslippuja Serenaan yms.!

Jukaralla on viimekeväiseen tapaan nippu alennuslippuja Puuharyhmän paikkoihin (Serena, Puuhamaa, Tropiclandia, Visulahti). Lippu on alkukesän lippu ja voimassa lapselle tai aikuiselle 28.6. saakka.

Subventoitu lippu maksaa 15 €/kpl, ja niitä myydään max. 4 kpl per Jukaran jäsen.

Liput tulevat saataville kalliosuojaan karaten koppiin, josta niitä voi kysellä harjoitusten välissä paikalla olevilta karateohjaajilta. Liput on maksettava käteisellä tasarahalla TAI etukäteen seuran tilille FI91 1416 3000 1077 55 viitteellä 1258 ja merkillä "Serena". Jos maksat tilille, laita tieto tekstarilla pj. Tero "Arttu" Pietilälle, 045-8691069.

 

Hauskaa kesää kaikille!

 

 
Jukaran toimintakertomus 2018
Avaa tästä
 
Jukaran jäsenkyselyn tulokset

Jukara teetti netissä jäsenkyselyn alkukesästä 2016. Kyselyä mainostettiin nettisivulla, kahdessa sähköpostissa ja harjoitusten yhteydessä koko toukokuun ajan. Kyselyssä tiedusteltiin mm. tyytyväisyyttä harjoitusaikoihin ja -olosuhteisiin, ohjauksen laatuun, kustannuksiin, tiedottamiseen ja seuran tapahtumiin.

Vastauksia tuli 71 kpl, joista valtaosa oli seuran aikuisharjoittelijoita. Otos on siis varsin hyvä aikuisista, mutta kuten odotettua oli, niin junioreita ei kyetty tavoittamaan heidän vanhempiensakaan kautta.

Tyytyväisyys oli suurta (70-90 %) mm. ohjauksen tasoon, harjoitusvaihtoehtoihin, seuran tapahtumiin ja tiedottamiseen. Vain yksi vastaaja piti harjoitusmaksuja liian korkeina, muiden mielestä ne olivat edulliset tai sopivat. 83 % piti perinteistä paperilaskua sopivimpana maksutapana, eikä tämän perusteella Jukaran johtokunta ryhdy laajentamaan nykyisiä maksutapoja.

Negatiivista palautetta tuli lähinnä kalliosuojan pysäköinnistä ja siisteydestä. Johtokunta on ollut syksyn aikana yhteydessä Vantaan kaupungin eri tahoihin ja pyrkii saamaan molempiin asioihin parannusta mahdollisimman pian.

Linkki tuloksiin:

Jäsenkyselyn tulokset

 
Kalliosuojan oven avaus ja parkkipaikat

Sähköinen ovilukko

Kalliosuojan ovenavausjärjestelmä on muuttunut. Yläovi on aina kiinni, eikä harjoituksiin voi kulkea enää vapaasti omassa aikataulussa. 

Harjoitusten ohjaajat avaavat ovea puhelinsoitolla tasaisen välein n. 20 min ennen harjoitusten alkamista ja mahdollisesti viimeisen kerran n. 5 min harjoitusten alkamisen jälkeen. Harjoittelijan velvollisuus on kuitenkin olla ajoissa paikalla, jotta hän pääsee ovesta sisään. Ohjaajat eivät voi vastata avauspyyntöihin, etenkään harjoitusten alettua.

Oven vieressä olevan ns. vahtimestarin (sellaista ei ole) painikkeen painaminen ei avaa ovea, vaan summeri soi toisessa harjoitussalissa häiriten kys. harjoittelijoita. Myös ovenavausnumeroon soittaminen avaa oven vain Jukaran ohjaajien numeroista.

Odota kärsivällisesti oven avautumista!

 

Parkkipaikat

 
Rajatorpan kalliosuojan parkkipaikka on ruuhkainen ja pienille kulkijoille myös vaarallinen. 

Parkkipaikkoja alueella on Rajatorpan salin yläpuolella Nuijatiellä, Energia-areenan parkkipaikalla, Rajatorpan ostoskeskuksen edessä sekä Lastutien varressa.

Lasten hakemiseen soveltuvia paikkoja on Rajatorpan kalliosuojan parkkipaikan lisäksi Rajatorpan kalliosuojan yläpuolella olevan Nuijatien kääntöpaikalla.

Huomioikaa, että parkkipaikat ovat parkkikiekollisia paikkoja. Pysäköintiajat ovat joko kaksi tuntia tai neljä tuntia. Vantaan pysäköinninvalvonta kiertää säännöllisesti rajatorpan kalliosuojan parkkipaikoilla ja sakottaa kaikki autot, jotka vähinkin poikkeavat pysäköintimerkkien ohjeista (myös poikittain pysäköintirivin tai tuloväylälle pysäköidyt). Kalliosuojan oven edessä oleva alue täytyy pitää aina vapaana hälytysajoneuvoja varten.

 
Ajankohtaista