JUDO   |   KARATE   |   AIKIDO
Etusivu arrow Ajankohtaista
Ajankohtaista
Jukara palkitsi apuohjaajia

Vuoden aikana seurassamme pidetään jopa 1500 erillistä harjoitusta. Vaikka ohjaajillamme on vuosien harjoittelutausta ja säännölliset valmentajakoulutukset, niin näistä kaikista harjoituksista jopa yli 30 hengen ryhmille ei selviydyttäisi laadukkaasti ilman apuohjaajia. Junioriryhmien apuohjaajat ovat usein itsekin junioreja.

Nyt talvikauden päätyttyä onkin aika kiittää säännöllisiä apuohjaajia muutenkin kuin lämpimällä kädenpuristuksella.

Jukara lahjoitti seuraaville apuohjaajille kiitokseksi kullekin kaksi kappaletta Serenan pääsylippua (arvo yht. 53 €).

 

Palkitut apuohjaajat ovat:

 

Aikido

Iila Hallman
Juha Laiho
Luukas Tuomi

 

Judo

Tatu Huhtakangas
Moona Huhtakangas
Paavo Tähtikunnas
Taavi Maristo
Ronja Luukkonen
Samuli Markkanen
 
 
Karate
 
Erika Ristolainen
Timi Mäkelä
 
 
Kiitokset vielä kaikille ja hyvää kesää!
 
Jukaran johtokunta

 

 
Kesäharjoittelu 2018

Jukaran kesäharjoittelu 2018

 

KAIKKI VUOROT RAJATORPAN KALLIOSUOJASSA

Katso mahdolliset tiedot harjoitusten sisällöstä oman jaoksesi sivulta.

   

4.6.-12.8.  ISO TATAMI 18.30 - 20.00


MA   AIKIDO + KARATE

KE   AIKIDO + KARATE

TO   AIKIDO + JUDO (Huom! juhannukseen asti AIKIDO + KARATEJUNNUT)

 
Jukaran toimintakertomus 2017
Avaa tästä
 
Jukaran toimintasuunnitelma 2018
toimintasuunnitelma
 
Jukaran jäsenkyselyn tulokset

Jukara teetti netissä jäsenkyselyn alkukesästä 2016. Kyselyä mainostettiin nettisivulla, kahdessa sähköpostissa ja harjoitusten yhteydessä koko toukokuun ajan. Kyselyssä tiedusteltiin mm. tyytyväisyyttä harjoitusaikoihin ja -olosuhteisiin, ohjauksen laatuun, kustannuksiin, tiedottamiseen ja seuran tapahtumiin.

Vastauksia tuli 71 kpl, joista valtaosa oli seuran aikuisharjoittelijoita. Otos on siis varsin hyvä aikuisista, mutta kuten odotettua oli, niin junioreita ei kyetty tavoittamaan heidän vanhempiensakaan kautta.

Tyytyväisyys oli suurta (70-90 %) mm. ohjauksen tasoon, harjoitusvaihtoehtoihin, seuran tapahtumiin ja tiedottamiseen. Vain yksi vastaaja piti harjoitusmaksuja liian korkeina, muiden mielestä ne olivat edulliset tai sopivat. 83 % piti perinteistä paperilaskua sopivimpana maksutapana, eikä tämän perusteella Jukaran johtokunta ryhdy laajentamaan nykyisiä maksutapoja.

Negatiivista palautetta tuli lähinnä kalliosuojan pysäköinnistä ja siisteydestä. Johtokunta on ollut syksyn aikana yhteydessä Vantaan kaupungin eri tahoihin ja pyrkii saamaan molempiin asioihin parannusta mahdollisimman pian.

Linkki tuloksiin:

Jäsenkyselyn tulokset

 
Kalliosuojan oven avaus ja parkkipaikat

Sähköinen ovilukko

Kalliosuojan ovenavausjärjestelmä on muuttunut. Yläovi on aina kiinni, eikä harjoituksiin voi kulkea enää vapaasti omassa aikataulussa. 

Harjoitusten ohjaajat avaavat ovea puhelinsoitolla tasaisen välein n. 20 min ennen harjoitusten alkamista ja mahdollisesti viimeisen kerran n. 5 min harjoitusten alkamisen jälkeen. Harjoittelijan velvollisuus on kuitenkin olla ajoissa paikalla, jotta hän pääsee ovesta sisään. Ohjaajat eivät voi vastata avauspyyntöihin, etenkään harjoitusten alettua.

Oven vieressä olevan ns. vahtimestarin (sellaista ei ole) painikkeen painaminen ei avaa ovea, vaan summeri soi toisessa harjoitussalissa häiriten kys. harjoittelijoita. Myös ovenavausnumeroon soittaminen avaa oven vain Jukaran ohjaajien numeroista.

Odota kärsivällisesti oven avautumista!

 

Parkkipaikat

 
Rajatorpan kalliosuojan parkkipaikka on ruuhkainen ja pienille kulkijoille myös vaarallinen. 

Parkkipaikkoja alueella on Rajatorpan salin yläpuolella Nuijatiellä, Energia-areenan parkkipaikalla, Rajatorpan ostoskeskuksen edessä sekä Lastutien varressa.

Lasten hakemiseen soveltuvia paikkoja on Rajatorpan kalliosuojan parkkipaikan lisäksi Rajatorpan kalliosuojan yläpuolella olevan Nuijatien kääntöpaikalla.

Huomioikaa, että parkkipaikat ovat parkkikiekollisia paikkoja. Pysäköintiajat ovat joko kaksi tuntia tai neljä tuntia. Vantaan pysäköinninvalvonta kiertää säännöllisesti rajatorpan kalliosuojan parkkipaikoilla ja sakottaa kaikki autot, jotka vähinkin poikkeavat pysäköintimerkkien ohjeista (myös poikittain pysäköintirivin tai tuloväylälle pysäköidyt). Kalliosuojan oven edessä oleva alue täytyy pitää aina vapaana hälytysajoneuvoja varten.

 
Ajankohtaista