JUDO   |   KARATE   |   AIKIDO
Etusivu arrow Harjoittelumaksut
Maksut

Aikidon harjoittelu Jukarassa edellyttää seuran jäsenmaksun sekä jaoksen harjoittelumaksun maksamista. Kesäkauden (kesä-elokuu) harjoituksista emme peri harjoittelumaksua. Jaoksen harjoittelumaksun voi maksaa keväällä jo koko vuoden osalta.

  • Jäsenmaksu Jukaran jäsenmaksu on 30€. Maksu maksetaan kalenterivuodelle ja rahat menevät suoraan emoseuran kassaan.
  • Kausiharjoittelumaksu Harjoittelumaksu on 75€ keväältä ja 75€ syksyltä tai 130 € keväällä koko vuodelta. Maksamalla kausiharjoittelumaksun harjoittelija saa oikeuden käydä kaikissa harjoituksissa, joihin hän haluaa osallistua.
  • Perhealennus Samassa taloudessa asuvat aikidoharrastajat saavat 50 prosentin (50%) alennuksen kausiharjoittelumaksusta siten, että yksi maksaa maksun kokonaisuudessaan ja muut saavat alennuksen.
  • Vyökoemaksut Vyökoemaksu on 1. kyuhun asti 12 € per vyöarvo. Maksu suoritetaan kokeen vastaanottajalle. Dan-arvojen vyökokeet järjestää aikidoliitto. Junioreilta ei peritä vyökoemaksua. Ensimmäisessä vyökokeessa sekä juniorit että aikuiset lunastavat aikidopassin, jonka hinta on 10 €.

Lisäksi on hankittava Aikidoliiton lisenssi, joka on pakollinen sekä junioreille että aikuisille. Aikidon aloittaville aikuisille on tarjolla myös 3 kk:n ilmainen tutustumislisenssi. Lisätietoja saa Aikidoliiton sivuilta ja vetäjiltä.

Jos on kysyttävää maksuista, kannattaa ottaa yhteyttä rahastonhoitajaan, jonka yhteystiedot löytyvät Yhteystiedoista.